Door onze jarenlange ervaring met diverse bedrijven op de nationale luchthaven mogen wij ons met recht een specialist noemen als leverancier van veiligheidskleding die goede zichtbaarheid garandeert maar ook winddicht, waterdicht en ademend is. Medewerkers bij de diverse vrachtafhandeling bedrijven worden vaak bloot gesteld aan hoge of juist koude temperaturen. Terwijl er wel een goede bewegingsvrijheid moet zijn, de werkkleding mag dit niet belemmeren.

Een ruim assortiment, genoeg keuze in kleurstellingen en uiteraard snelle leveringen. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij kleden medewerkers van diverse vrachtafhandeling bedrijven op Schiphol, De kleding voldoet aan de gestelde eisen. Comfortabele kleding voor de zomer maanden en warm, wind- en waterdichte kleding voor de koude winter maanden. Ook hebben wij een ruim assortiment metaal vrije veiligheidsschoenen.

Brand vertragende multinorm kleding die ook antistatisch is en aan alle EN normering voldoen.

Snelle leveringen tegen scherpe prijzen, wij zijn nabij Schiphol gevestigd en leveren dagelijks kleding bij vele bedrijven op Schiphol af.

Kleding die u niet belemmerd in uw werkzaamheden waardoor u prettig kunt werken. Comfortabele werkschoenen en een veilige werkjas.

X